PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Jak przez to przejść ;) CHoCoLaTE - Wto 23 Paź, 2007 21:18 Temat postu: Jak przez to przejść ;)
Spotykam się od jakiegoś czasu z pewnym chłopakiem. Wszystko wskazuje na to, że będzie dobrze Może niedługo pierwszy pocałunek ;P I właśnie o to chodzi ^^ Bo on się już całował z innymi dziewczynami, a ja nie (z chłopakami oczywiście xD). Nie licząc buziaków, bo ten chłopak, o którym mowa, już mi dawał buziaki w usta I o to chodzi, że już niedługo może będzie nasz pierwszy wspólny pocałunek, ale ja się tego boję. Powiedzcie jak wy to przeżyliście, czy wam się udało i co mam zrobić, żeby się nie bać i być na luzie? Laki - Wto 23 Paź, 2007 22:36 Temat postu:
Daj się ponieśc emocją. Się nie bac i byc na luzie, to bądź tak samo na luzie jak zawsze.. Shaunri - Sro 24 Paź, 2007 06:02 Temat postu:
Jeśli On się już całował, a Ty nie to bardzo dobrze - zawsze pierwszy raz wychodzi lepiej z doświadczoną osobą.
Osobiście jak mnie pamięć nie myli dostałem po tym "pierwszym razie" krótki instruktaż czego nie robić i po xxx razy powtarzane było "nie śliń się tak" : )
Poza tym? Nie da się tak, żeby pierwszy raz był idealny - tak naprawdę nie ma takiej możliwości. Nie wiesz jak ułożyć usta, co z nimi robić i tak dalej, więc licz że chłopak Cię poprowadzi. Laki - Czw 25 Paź, 2007 17:18 Temat postu:
Shaunri napisał/a:
Poza tym? Nie da się tak, żeby pierwszy raz był idealny - tak naprawdę nie ma takiej możliwości. Nie wiesz jak ułożyć usta, co z nimi robić i tak dalej, więc licz że chłopak Cię poprowadzi.