Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Alle klapa

Kasia - Nie 21 Paź, 2007 20:11
Temat postu: Alle klapa
Ello.
Słupek - Nie 21 Paź, 2007 20:23
Temat postu:
Trzy funty lnu.
CHoCoLaTE - Nie 21 Paź, 2007 20:29
Temat postu:
Probujesz nam wmowic ze koFFalas Damianka, ale po jednej rozmowie z MiFFałkiem zakoFFalas sie w nim? =|
Holly - Nie 21 Paź, 2007 22:43
Temat postu:
Eeee... Trochę to wszystko dziwne. Nie jestem pewna czy rozumiem o co chodzi Confused
Laki - Nie 21 Paź, 2007 22:52
Temat postu:
Zaraz się pojawi Zbyszek i też się w nim zakocha : ) Dziewczyno wrzuc na luz : )
cornelia.j.m - Pon 22 Paź, 2007 15:20
Temat postu:
Nierozumiem Cie, najpierw twierdzisz ze zakochalas sie w Damianie a potem NAGLE zakochalas sie w Michale..widac to co "czulas" do Damiana nie bylo zakochaniem a zwyczajnym zauroczeniem o ile mozna to nazwac zauroczeniem...skoro przezucilas sie na Michala po jednej rozmowie...Najlepiej daj sobie spokoj z chlopakami Razz
Shaunri - Pon 22 Paź, 2007 17:05
Temat postu:
widac to co "czulas" do Damiana nie bylo zakochaniem a zwyczajnym zauroczeniem

O-ho, grupa ekspertów się zbiera : )
cornelia.j.m - Wto 23 Paź, 2007 00:02
Temat postu:
hehehe a zebys wiedzial bo jak mozna sie w kims kochac a za moment zakochac w innym RazzP zakochanie jest czyms glebszym niz zauroczenie;p
Shaunri - Wto 23 Paź, 2007 06:06
Temat postu:
No tak, tak, czy Ja coś mówię? Toż to niedorzeczne zakochać się w jednym, a potem w drugim, no racja. Przecież zakochanie zawsze musi być poprzedzone zauroczeniem, bo jest czymś głębszym, tak, tak, przecież tak było w podręczniku, zapomniałem...

... ; )
cornelia.j.m - Wto 23 Paź, 2007 21:06
Temat postu:
heh..byc moze pisalo, nie wnikam;P zakochanie jest czym glebszym niz zauroczenie i nie trzeba czytac podrecznikow zeby to wiedziec Wink
Kasia - Sob 03 Lis, 2007 19:15
Temat postu:
To do Miala było zauroczenie teraz to wiem
Smile
Akacja12 - Sob 03 Lis, 2007 21:57
Temat postu:
Jesteś lepsza niż telenowele brazylijskie...

Cytat:
Dzisiaj z nim rozmawiałam prze sms-y ale powiedziałl że nie mam u niego szans no nie typuje w szatynkach.

To mnie rozwaliło ;p
Na prawdę bardzo to jest smutne, że ludzie smsowanie nazywają już rozmową...
Ehh... też kiedyś muszę komuś tak wypalić ;p
mała 13 - Pon 05 Lis, 2007 14:56
Temat postu:
Cytat:
Cytat:
Dzisiaj z nim rozmawiałam prze sms-y ale powiedziałl że nie mam u niego szans no nie typuje w szatynkach.

To mnie rozwaliło ;p
Na prawdę bardzo to jest smutne, że ludzie smsowanie nazywają już rozmową...
Ehh... też kiedyś muszę komuś tak wypalić ;p

Mnie to rozwaliło, że ona nie ma szans bo nie lubi szatynek..... Very Happy Very Happy Very Happy
Voltres - Pon 05 Lis, 2007 16:20
Temat postu:
btw. prawda jest taka, że smsy mogą łatwo popsuć kontakt między dwojgiem ludzi (zwłaszcza młodych), bo prawda jest taka:

Przez smsa człowiek może ,,powiedzieć znacznie więcej", ale to nie prowadzi do nawiązania większego kontaktu i do powiększenia więzi z drugą osobą z drugą osobą.

Kasia:
Jesteś jeszcze ,,mała" i takie problemy są normalne... dziewczynki w tym wieku stają się bardzo uczuciowe (tak jak Ty). A chłopcy zaczynają zbierać pokemony. (przynajmniej kiedyś tak było J )

Więc moim zdaniem:
Co byś nie robiła i kogo jakbyś nie kochała to i tak nic z tego nie będzie - za parę lat sama będziesz się z siebie śmiała.

Pozdrawiam
Volt
cropper - Pią 09 Lis, 2007 17:29
Temat postu:
Cytat:
Miałam wczoraj impreze urodzinkową i byli dwaj chłopcy (z 5 e) Damian i Mifal (mifal to ksywka michała)

Cytat:
OKAZUJE SIĘ ,ŻE NIC NIE CZUŁAM DO DAMIANA,A ZAKOCHAŁAM SIĘ W MIFOLU

Ty chodzisz do 5 klasy podstawówki? Czy może jakieś inna dziwna szkoła z 6 klasami no bo jak do podstawówki to się nazywało zauroczenie.

Cytat:
Doradzicie mi no niee czy mam nie miec chłopaka czy mam na razie nie zwracac uwagi na mifola??( a i komunikat ania to przyjaciłka mifola (chodziła z nim i bardzo go lubi)) Crying or Very sad

Wiesz co? Odpuść se narazie chłopaka. Poczekaj troche czasu
Laki - Sob 10 Lis, 2007 11:03
Temat postu:
cropper, Co Ciebie tak podnieca w tym obrazku, którego to Słupek pierwszego umieścił?
Voltres - Sob 10 Lis, 2007 16:15
Temat postu:
Laki.... jednych podniecają nagie panie... innych sowy mówiące ,,o ryly?"

Takie jest życie Smile

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group