Dzieci OnLine

Pomoc w lekcjach - Pomocy! Fizyka!

kuba92 - Nie 21 Paź, 2007 11:57
Temat postu: Pomocy! Fizyka!
Potrzebuje pomocy. Mamy za zadanie wypisac roznice miedzy elektryzowaniem a magnesowaniem! Bede wdzieczny jesli ktos pomoze!
Marcia10 - Nie 21 Paź, 2007 16:23
Temat postu:
Nie mialam jeszcze tego tematu ale postaram ci sie pomoc. W podreczniku zreszta i tak cos znajdziesz.
Pomysl cos sie dzieje przy oddzialywaniu magnetycznym (np. dwa magnesy przyciagaja sie do siebie lub odpychaja) a co przy oddzialywaniu elektrostatycznym (np. rozczesywanie wlosow, ktore sie elektryzuja)
kuba92 - Pon 22 Paź, 2007 19:05
Temat postu:
Marcia10 napisał/a:
Nie mialam jeszcze tego tematu ale postaram ci sie pomoc. W podreczniku zreszta i tak cos znajdziesz.
Pomysl cos sie dzieje przy oddzialywaniu magnetycznym (np. dwa magnesy przyciagaja sie do siebie lub odpychaja) a co przy oddzialywaniu elektrostatycznym (np. rozczesywanie wlosow, ktore sie elektryzuja)

ehh to mi za bardzo nie pomogło
gdybym umial to zrobic to bym to sam zrobil ale nie dosyc ze jestem slaby z fizyki to jeszcze mnie nie bylo ani na lekcji o elektryzowaniu (bylem w sanatorium) ani na lekcji o magnesowaniu (bylem chory) a o podreczniku nie ma mowy ;/ my nie mamy wlasnych podrecznikow do fizyki tylko koles na lekcje kseruje nam potrzebne materialy ktore mamy wkleic do zeszytu (same notatki, bez roznych definicji itp)

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group