Dzieci OnLine

Z życia szkoły... - Jak być lubianą?

mala_11 - Wto 02 Paź, 2007 16:35
Temat postu: Jak być lubianą?
Chciałabym po prostu być jakąś lubianą dziewczyną, zaistnieć w życiu szkoły.. Jak tego dokonać?

Jeśli był temat to podajcie link i zablokujcie ten.
Słupek - Wto 02 Paź, 2007 17:50
Temat postu:
Nie kombinować, tylko zachowywać się tak, jak uważasz za słuszne. Może Cię polubią, a może nie.
mała 13 - Wto 02 Paź, 2007 20:12
Temat postu:
często też zadaję sobie te pytanie.... ale jakoś sie żyje, a co, aż tak cie nie lubią ?
Nikita - Sro 03 Paź, 2007 07:38
Temat postu:
'Chcesz, aby cię lubiano? Nie staraj się o to'.
Anonymous - Sro 03 Paź, 2007 18:29
Temat postu:
Zrób jakąś imprezkę, zaproś na piwo, od razu Cię polubią.
Ninka - Czw 04 Paź, 2007 14:13
Temat postu:
Badź poprostu sobą. Być może taką Cię zaakceptują Wink Bądź aktywna w życiu szkołySmile Przy okazji długo mnie nie było na tym forum, ale miałam kompa w ciągłej naprawie
AŚKA - Pią 05 Paź, 2007 18:32
Temat postu:
najlepiej być sobą... bądź dla innych taką, jaką chciałabyś, aby byli dla Ciebie inni (trochę to nie po 'polskiemu' Razz) a jak zaistnieć w szkole? może zgłoś się do Samorządu klasowega, szkolnego, jakiegoś kółka zainteresowania biggrin

P.S. zauważyłam, że ludzie lubią przeważnie optymistów z fajnym poczuciem humoru biggrin
Mariolka - Nie 21 Paź, 2007 11:25
Temat postu:
najlepiej to nie udawać kogoś kim sie tak naprawde nie jest, ludzienie znosza takich osób, trzeba byc soba, akceptowac swoje wady i potrafic sie z nich smiac, optymizm to podstawa Very Happy Very Happy
cornelia.j.m - Pon 22 Paź, 2007 15:25
Temat postu:
Mysle ze najlepiej byc mila, pomocna, towarzyska i otwarta osoba, dac sie poznac. Ludzie nie lubia smutasow siedzacych w kacie:P

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group