cornelia.j.m napisał/a: |
Hmm ale czy napewno jest to zakochanie?? Hmm kolega pewnie Cie nie kocha to zrozumiale skoro to tylko kolega, a przyjaciolce powiedz i nie boj sie ze Cie wysmieje bo skoro jest Twoja przyjaciolka to powinna Cie wspierac, razem moze znajdziecie wyjscie z tej sytuacji. Pozdrawiam:) |
cornelia.j.m napisał/a: |
Ale zlituj sie dziewczyno i sama pomysl ze jak moze Cie kochac chlopak ktory jest tylko Twoim kolega z klasy??? |
weroniczqa napisał/a: |
Moge smialo powiedziec ze to dobry kolega, zagaduje mnie, pyta sie jak bylo na wakacjach,feriach.Czesto gadamy na gg, i dosc dobrze sie nam gada.Dziekuje za pozdrowienia Smile |
Shaunri napisał/a: |
ewentualnie po prostu zapytaj czy by gdzieś z Tobą nie wyskoczył. Kocha - zgodzi się. Nie kocha - nie zgodzi |
weroniczqa napisał/a: |
.Czesto gadamy na gg |
Laki napisał/a: |
A to nie wiadomo, należy kochac dopiero by z kimś wyjśc..Wiesz nie możesz od razu liczyc, że skoro się zgodził to Cię kocha |
Cytat: |
Laki - W wieku dwunastu lat chcesz mi powiedzieć że dziewczynki chodzą z chłopcami na piwo? |
Akacja12 napisał/a: |
Ja w wieku 12 lat się nie umawiałam, za to w wieku 8-9 jak najbardziej ;D |
Akacja12 napisał/a: | ||
Nie ma nic gorszego niż GG. |
Shaunri napisał/a: |
No cóż, jest wiek w którym korzystanie z gg to norma, jest wiek gdzie zaczyna to być śmieszne, zwykła rzecz : ) |
cropper napisał/a: |
No ale nie no. Ale to głupie było |