Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - O czym rozmawiać z dziewczyną?

Lolek1234 - Pon 20 Sie, 2007 11:21
Temat postu: O czym rozmawiać z dziewczyną?
Nie wiem o czym rozmawiać z dziewczynami... Pomóżcie Smile
Shaunri - Pon 20 Sie, 2007 11:38
Temat postu:
Sztuka rozmawiania z kobietami to trudna sztuka, nie do nauczenia dla zwykłego śmiertelnika. Rozmowa z kobietą to jak próba przekonania wiewiórki do skoku ze spadochronem.

: )
Nikita - Pon 20 Sie, 2007 11:45
Temat postu:
Z kolegami w moim wieku nie potrafię rozmawiać. Nigdy nie wiem o czym, więc najczęściej takie rozmowy "się nie kleją". Natomiast z chłopakami trochę straszymi - o 3, 4 lata rozmawia mi się wyśmiecicie. Zawsze znajdzie się ciekawy temat do dyskusji : ) A, i najlepiej rozmawia się nocą. : )
AŚKA - Pon 20 Sie, 2007 14:23
Temat postu:
może na początku zapytaj ją po prostu co słychać biggrinbiggrinbiggrin jeśli jest gadułą, co u kobiet się często zdarza, zacznie Ci nawijać biggrinbiggrinbiggrin ale możesz się czasami troszkę zanudzić... więc zapytaj jakiej muzyki słucha... może w końcu znajdziecie jakieś wspólne zainteresowania... może Ty czymś się interesujesz i jej o tym opowiesz??
nasty_girl - Pon 20 Sie, 2007 15:07
Temat postu:
O wszystkim.
Laki - Pon 20 Sie, 2007 22:39
Temat postu:
Cytat:
może na początku zapytaj ją po prostu co słychać biggrinbiggrinbiggrin jeśli jest gadułą, co u kobiet się często zdarza, zacznie Ci nawijać biggrinbiggrinbiggrin ale możesz się czasami troszkę zanudzić... więc zapytaj jakiej muzyki słucha... może w końcu znajdziecie jakieś wspólne zainteresowania... może Ty czymś się interesujesz i jej o tym opowiesz??

Na pewno na siłę mu się uda pogadac. Lolek1234, Odpuśc sobie dziewczyny, sama znajdzie się taka z którą będzie Ci się fajnie gadało, a dyskusje ze swą płcią są ciekawsze- kobiety nas po prostu czasem nie rozumieją, a tym bardziej my je. No..co innego w nocy.

Nikita napisał/a:
Z kolegami w moim wieku nie potrafię rozmawiać. Nigdy nie wiem o czym, więc najczęściej takie rozmowy "się nie kleją". Natomiast z chłopakami trochę straszymi - o 3, 4 lata rozmawia mi się wyśmiecicie

Bo zależy Ci na rozmowie z nimi? Są dla Ciebie cool? Nie no są ciężki przypadki- ja zwykle natrafiam na ok ludzi w moim wieku.
Akacja12 - Wto 21 Sie, 2007 10:05
Temat postu:
Dobra Nikita, offtopujesz. Jakie to ma znaczenie z kim Ty lubisz rozmawiać ? Chcesz podkreślić swoją kobiecą dojrzałość "ohh, chłopcy są tacy niedojrzali..." ?
Anonymous - Wto 21 Sie, 2007 23:36
Temat postu:
Nikita napisał/a:
i najlepiej rozmawia się nocą.

O tak, nocą, w sumie tak...
kicp - Sro 22 Sie, 2007 14:46
Temat postu:
Nikita napisał/a:
Z kolegami w moim wieku nie potrafię rozmawiać. Nigdy nie wiem o czym, więc najczęściej takie rozmowy "się nie kleją". Natomiast z chłopakami trochę straszymi - o 3, 4 lata rozmawia mi się wyśmiecicie. Zawsze znajdzie się ciekawy temat do dyskusji : )

ile masz lat?

najlepiej nie myslec 'o czym by tu powiedziec', tylko mowic. To wymaga jakiejstam odwagi i pewnosci, ale przy odpowiednim dystansie mozna rozmawiac o wszystkim bez krepacji, najlepiej na jakies abstrakcyjne temay ;)
tutti frutti? - Czw 13 Gru, 2007 14:23
Temat postu:
O wszystkim się gada. Tylko jak ledwo poznałeś dziewczynę, podoba Ci się, to nie o seksie.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group