Moda, Uroda, Wygląd - Co na ślub??? Miley - Czw 16 Sie, 2007 21:56 Temat postu: Co na ślub???
Idę 15 września na ślub mojej "cioci".Nie wiem co na siebie ubrać.Chcę żeby ludzie patrząc na mnie widzieli ze ładnie wyglądam i ze nie mam ochoty tańczyć(wstydzę się no co;-)).W sumie domyślą się tego po mojej minie którą ćwicze hehe.Macie jakieś pomysły?? CHoCoLaTE - Czw 16 Sie, 2007 22:40 Temat postu:
Jak byłam zimą na weselu mojej cioci, to ubrałam krótką spódniczkę, a do tego czarną bluzkę z brylancikami. Do spódniczki (bo była szara) ubrałam jeszcze srebrny pasek. Na bluzkę miałam ubrany biały żakiet, ale potem zdjęłam, bo było gorąco. Buty - czarne na małym obcasie.
Miley napisał/a:
i ze nie mam ochoty tańczyć(wstydzę się no co;-)).
Nie dziwię ci się... Przy rodzinie =/ Też się wstydziłam ;P Akacja12 - Pią 17 Sie, 2007 08:49 Temat postu:
Możesz ubrać sukienke, możesz jakiś komplet (jak Chocolate), ale nie mam pojęcia co może wyglądać na "nie mam ochoty tańczyć". Musiałabyś się ubrać wyjątkowo brzydko, a tego też nie chcesz ;P najwyżej nie będziesz i tyle nasty_girl - Pią 17 Sie, 2007 09:33 Temat postu:
Sukienka wieczorowa, lub garsonka. Z tą miną nie wymyślaj, bo się tylko wygłupisz, masz nie dużo lat, więc raczej ciągać cię faceci po parkiecie nie będą. Jak trzeba będzie, to ładnie odmów.