Dzieci OnLine

SEKS - trochę to chyba dziwne

mała 13 - Wto 07 Sie, 2007 16:04
Temat postu: trochę to chyba dziwne
Znalazłam u mnie w domu ksiązkę o seksie. i casami ją biorę, siadam na podłdze w rozkroku, jedną rękę trzymam na sromie, a drugą czytam książkę. są tam poopisywane jistorie ludzi, co ich podnieca, jak się zabawiają ze swoim partnerem i takie tam. i gdy to czytam i jednocześnie delikatnie pocieram o srom to zaczyna mną trząść i rzucać. trwa to może pół minuty i potem mogę czytać bardziej pikantne historie i nic mi nie jest. czemu to jest takie krótkie. tylko nie mówcie że jestem jakimś napalencem czy coś. po prostu czasami mam taką ochotę i już. czasami mam nawet takie myśli, że w przyszłości zostanę dziwką, albo jak mi jakiś facet liże bądź się z nim kocham.
Shaunri - Wto 07 Sie, 2007 16:23
Temat postu:
Nooo... I co w tym dziwnego : )?
Słupek - Wto 07 Sie, 2007 16:36
Temat postu:
Spłoniesz w Piekle Twisted Evil
CHoCoLaTE - Wto 07 Sie, 2007 17:36
Temat postu:
Masturbacja to nic dziwnego, a to opisywanie seksu itp. po prostu cie podnieca.

mała 13 napisał/a:
i gdy to czytam i jednocześnie delikatnie pocieram o srom to zaczyna mną trząść i rzucać.

to zapewne orgazm
Laki - Wto 07 Sie, 2007 18:43
Temat postu:
Popieram Smile Koleżanki u mnie podostawały również podobne książki i również mówią, że cholernie je podniecają te opowiadania..bo kogo by nie? (:
AŚKA - Sro 08 Sie, 2007 10:48
Temat postu:
to normalne Smile Twoje myśli też są Ok - to, że myślisz, że jesteś/będziesz prostytutką nie oznacza, że z Tobą coś nie tak... to po prostu seksualne fantazje... tak jak czytałam w jakiejś gazecie - to, że kobieta wyobraża sobie, że uprawia seks z przypadkowym mężczyzną w przypadkowym miejscu wcale nie oznacza, że w rzeczywistości chciałaby to urzeczywistnić Smile
Anonymous - Sro 08 Sie, 2007 23:19
Temat postu:
Też takim napaleńcem byłam w Twoim wieku, tera mi przeszło ;p

mała 13 napisał/a:
i gdy to czytam i jednocześnie delikatnie pocieram o srom to zaczyna mną trząść i rzucać.

Miękka sztuka z Ciebie. Sama i w taki sposób :p
Laki - Czw 09 Sie, 2007 00:09
Temat postu:
Natalie Hetfield napisał/a:
tera mi przeszło ;p

Jasne ;>
Anonymous - Czw 09 Sie, 2007 15:08
Temat postu:
Nie muszę się sama zadowalać, co nie wyklucza żem wiariat, ale sam dla siebie, bueheh :p I jakoś nie czytam różnych historyjek.
kicp - Czw 09 Sie, 2007 15:17
Temat postu:
Natalie Hetfield napisał/a:
Miękka sztuka z Ciebie. Sama i w taki sposób :p

a Ty jestes twarda, bo uprawiasz seks?

czy dziwne? no, u kobiet to chyba tak, ze sie przyznalas. Bo wiekszosc znajomych mi kobiet, wypiera sie masturbacji.

Swoja droga - ciekawe jak to jest na prawde z kobietami i masturbacja, ile osob ukrywa ową, a ile na prawde nie zadowala sie samych.
Shaunri - Czw 09 Sie, 2007 18:40
Temat postu:
Bo wiekszosc znajomych mi kobiet, wypiera sie masturbacji.

Może dlatego że wiele kobiet nie odczuwa potrzeby masturbacji : )?
joasia1990 - Czw 09 Sie, 2007 20:01
Temat postu:
Shaunri napisał/a:
Może dlatego że wiele kobiet nie odczuwa potrzeby masturbacji : )?

Raczej dlatego, że się tego wstydzą ; )
kicp - Czw 09 Sie, 2007 21:00
Temat postu:
kicp napisał/a:
Swoja droga - ciekawe jak to jest na prawde z kobietami i masturbacja, ile osob ukrywa ową, a ile na prawde nie zadowala sie samych.

wlasnie to napisalem
Anonymous - Czw 09 Sie, 2007 21:28
Temat postu:
kicp napisał/a:
a Ty jestes twarda, bo uprawiasz seks?

A czy coś takiego napisałam? Twarda sztuka by była z niej, gdyby nie odczuwała z tego przyjemności i to jeszcze z masturbacji. To chyba różnica.
kicp - Czw 09 Sie, 2007 21:32
Temat postu:
nevermind , nie rozumiem Ciebie i przystawania obu postow do siebie pod wzgledem kontekstu

w kazdym razie - czmeu kobiety wstydza sie przyznac, ze sie masturbuja? (jakis tam procent was)
Akacja12 - Czw 09 Sie, 2007 21:49
Temat postu:
Niektórzy uważają że to obrzydliwe, albo jakieś stare poglądy że dziewczynie nie wypada...
Trochę to dziwne, ale nic na to nie poradzę.
Shaunri - Pią 10 Sie, 2007 09:49
Temat postu:
kicp - Z tego samego względu z jakiego faceci wstydzą się przyznać że dłubią w nosie : )

Zresztą, zawsze inaczej podaje się rękę facetowi jak wie, że się masturbuje, a jak się nie wie ; )
stefcio - Pią 10 Sie, 2007 10:27
Temat postu:
Cytat:
Niektórzy uważają że to obrzydliwe, albo jakieś stare poglądy że dziewczynie nie wypada...
Trochę to dziwne, ale nic na to nie poradzę.

Skoro to normalne to żadna nie powinna się wstydzić.
kicp - Pią 10 Sie, 2007 13:04
Temat postu:
Shaunri napisał/a:
Zresztą, zawsze inaczej podaje się rękę facetowi jak wie, że się masturbuje, a jak się nie wie ; )

ej, nie? to chyba ludzka rzecz, no ale jesli ktos sie tego brzydzi to dziwne

Shaunri napisał/a:
kicp - Z tego samego względu z jakiego faceci wstydzą się przyznać że dłubią w nosie : )

kwestia dystansu do swiata, moge mowic tylko za siebie ale nei wstydze sie przyznac do tego, ani rozmawiac o tym
joasia1990 - Pią 10 Sie, 2007 15:06
Temat postu:
Shaunri napisał/a:

Co?! wiem, że niektórzy moi koledzy sie masturbuja, ale jakoś nie podaje im inaczej ręki niż innym
Akacja12 - Pią 10 Sie, 2007 15:43
Temat postu:
Shaunri napisał/a:

Jo tam Shaunri, ściemniasz (;
Słupek - Pią 10 Sie, 2007 16:29
Temat postu:
Bo kluczowe nie jest to czy się masturbują, tylko czy myją potem rączki.
Shaunri - Pią 10 Sie, 2007 19:04
Temat postu:
Słupek pozamiatał ; )

kicp - To, że Ty masz do świata dystans nie oznacza że każdy ma.
kicp - Sob 11 Sie, 2007 12:08
Temat postu:
Shaunri - To, że Ty sprawdzasz stan rąk kolegi przy podawaniu, nie oznacza że każdy to robi.

(z [cenzura] argument zarowno Twoj jak i moj, no i odchyelnie od dyskusji tez. lepiej zjesc sniadanie!)
nasty_girl - Sob 11 Sie, 2007 12:57
Temat postu:
i ciekawe ile osób poszło się zadowalać Wink
Anonymous - Sob 11 Sie, 2007 16:02
Temat postu:
Lepiej myjcie rączki.
cheetah - Czw 24 Sty, 2008 00:23
Temat postu:
witam witam:D hehe to normalna rzecz Smile choć można o niej zapomniećSmile
smoczek250 - Czw 24 Sty, 2008 13:05
Temat postu:
mam nadzieje ze mój post niezostanie usunięty bo ostatnio się tak zdarzyło a później parę osób to samo napisało i jakoś nieskasowane... (a nic to taki argumencik na przyszłośćbiggrin) Temat jest stary. Ale jak już go poruszyliśmy no to to jest normalna rzecz:D a ludzie dlatego boją się przyznać bo wstydzą sie tego. Dla niektórych jest to po protu obrzydliwe.
PotworAreturn - Sro 16 Kwi, 2008 15:50
Temat postu: Re: trochę to chyba dziwne
mała 13 napisał/a:
czasami mam nawet takie myśli, że w przyszłości zostanę dziwką, albo jak mi jakiś facet liże bądź się z nim kocham.

A co ma piernik do wiatraka?
czarodziejka - Sro 17 Wrz, 2008 16:24
Temat postu:
w twoim wieku pojawia się calkowicie naturalna, pierwsze fascynacja seksem. To jest jak najbardziej normalne, nie masz sie czym przejmować biggrin Kazdy z nas tak kiedys mial Wink)
Shaunri - Sro 17 Wrz, 2008 18:49
Temat postu:
Część z nas ma to jeszcze przed sobą : )
nasty_girl - Sro 17 Wrz, 2008 20:07
Temat postu:
A część pewnie cały czas ma i będzie miała ;p

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group