Iśka napisał/a: |
Czy ktoś może skasować te posty Corneli i Nene ?
Ja zaczynam nowy dział: Minęło 6 miesięcy... Wszystko inne... Tworzyłyśmy paczkę zgranych przyjaciółek... Byłyśmy praktycznie nierozłącze. Niektórzy nazywali nas "Szaloną Paczką" lub jakoś tak inaczej... nie pamiętam. Często wszystkie wychodziłyśmy na miasto, często plotkowałyśmy... Miałyśmy różne dziwne przygody... szczególnie jedną... To była w sobota, po zmroku... Na ulicach było już cicho... słychać było tylko nasze śmiechy... |
cornelia napisał/a: |
Och Ty...jak możesz!!!!Taka mądra jestes?Każdy ma prawo tu pisac!I nie piszcie wlasnych przygód |
Iśka napisał/a: | ||
Ależ Cornelio, ja nie miałam na myśli nic złego ![]() ![]() ![]() ![]() Ktoś może to potem zkasować ! |
panienka_wierzba napisał/a: |
-I jak tam Wero?-spytała Wierzba gdy spotkaly się w drodze do szkoły.
-Spoko, czuje sie świetnie tylko mnie troche tyłek blogi bo od matki dostałam za spóxnienie się do domu -zachichotała -A jak tam, z... wiesz czym -spytała trochę się niepokojąc Kaśka. -Też nieźle, dostałam dziś rano okres czyli raczej wszystko w pożądku -Ale czy ty nie miałam zawsze okresu koło 18? -spytałą zdziwiona -Tak, ale pani doktor mówiła mi, że to jest zmuszenie ciała do okresu, więc to nic złego, moja mama też się dziwiła. -Dziewczyny, dziewczyny czekajcie!!!!!! -krzyczała Iśka biegnąc kilkaset metrów za dziewczynami, przy czym dziewczyny pokładały się ze śmioechu bo bigła na boso, a halówki trzymała w dłonaich.... |
Weronika napisał/a: |
Dzwonimy!!!!!!!!!!!! - Krzyczały dziewczyny
Numer to - 071 7851062 - powiedział spiker Ja dzwonię! Ja najbardziej muszę go zabić!! - krzyczała Wero Zadzwoniła na ten numer. |
kabama napisał/a: |
- I mi - odzrzekli wszycy
- |