Dzieci OnLine

Z życia szkoły... - Jutro koniec roku!

Akacja12 - Czw 21 Cze, 2007 19:17
Temat postu: Jutro koniec roku!
Heh no, w życiu każdego wiele się zmieni pewnie, ale życzę Wam wszystkim udanych wakacjiii (;
I jak zmieniacie szkoły, to żebyście się w nowej dobrze czuli o, to wszystko co chciałam przekazać ;p (no co, każdy ma swoje 5 minut).
nasty_girl - Czw 21 Cze, 2007 19:34
Temat postu:
Jakoś nie do końca się z nich cieszę, wakacje szybko miną, a potem matura, do tego nigdzie sobie na dłużej nie pojadę.. będę siedzieć w domu, i myśleć o maturze.. ehhh
Marcia10 - Czw 21 Cze, 2007 20:38
Temat postu:
Jakos nie czuje ze sa wakacje... Co prawda disco na koniec sie udalo ( spalil sie wzmacniacz czy glosnik... nie wiem...glowa mnie boli po trzepotaniu glowa(wlosami) z kolezanka do offspringa... A co do wakacji to mam cale zaplanowane..
Magwill - Czw 21 Cze, 2007 21:34
Temat postu: Re: Jutro koniec roku!
Akacja12 napisał/a:
Heh no, w życiu każdego wiele się zmieni pewnie, ale życzę Wam wszystkim udanych wakacjiii (;
I jak zmieniacie szkoły, to żebyście się w nowej dobrze czuli o, to wszystko co chciałam przekazać ;p (no co, każdy ma swoje 5 minut).

Dziękuję i nawzajem Razz
Ja skończyłam wcześnie wakacje ( zapewne wiecie dlaczego Mr. Green )
cropper - Czw 21 Cze, 2007 21:52
Temat postu:
Ja się nie ciesze z wakacji....czemu? Kolezanka.... Crying or Very sad
Marcia10 - Pią 22 Cze, 2007 08:05
Temat postu:
pociesz sie, pomys ze wyjezdzacie w wakacje w to samo miejsce i bedziecie sie codziennie widziec...
cropper - Pią 22 Cze, 2007 13:00
Temat postu:
Takie cos jeszcze pogorszy sprawe....Dziś koniec roku.....jeszcze 2 miechy...... do szkoły....wolałbym się jeszcze pouczyć! KOLEDZY I KOLEŻANKI! Tylko dlatego!
Marcia10 - Pią 22 Cze, 2007 13:07
Temat postu:
sam mowiles ze z nauka nie idzie ci najlepiej odkad zaczales sie nia interesowac.

Na zakonczeniu wszyscy plakali kiedy dawalismy kwiaty nauczycielom... i jeszcze ryczlalam w klasie z kolezanka ktora szla do sportowego gimnazjum... Jak to moja mama nazwala "Drugi potop szwedzki"
cropper - Pią 22 Cze, 2007 13:35
Temat postu:
no tak.....ale ja wolę się źle uczyć i mieć kogoś kto mi się podoba i kogo lubię niż dobrze się uczyć i nikogo nie mieć~~!
Anonymous - Pią 22 Cze, 2007 14:40
Temat postu:
No i po.
cropper - Pią 22 Cze, 2007 15:53
Temat postu:
jak tam? wszyscy zdali? ja mam pasek i średnią 5,2....spox....tylko 1 do szczęścia mi brakuje....
Nikita - Pią 22 Cze, 2007 19:28
Temat postu:
Smutno dzisiaj było. Żegnaliśmy koleżankę z klasy, która odchodzi do innej szkoły, ech...
Akacja12 - Pią 22 Cze, 2007 20:12
Temat postu:
cropper napisał/a:
no tak.....ale ja wolę się źle uczyć i mieć kogoś kto mi się podoba i kogo lubię niż dobrze się uczyć i nikogo nie mieć~~!
Złe myślenie masz.

Sami pesymiści tu! Ja się tam cieszę (;
Marcia10 - Pią 22 Cze, 2007 20:34
Temat postu:
Nikiś, ja tez.. ile łez...

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group