Dzieci OnLine

Z życia szkoły... - Szkoła policyjna ?

Almycha - Czw 03 Maj, 2007 21:29
Temat postu: Szkoła policyjna ?
Nie skończyłam jeszcze podstawówki ( 6 klasa ) ale już mam plany na szkołę po gimnazjum Smile. Zastanawiam się nad szkołą policyjną lub wojskową. Nie wiem czy można od razu po gimnazjum iść do takiej szkoły... Mieszkam nie daleko krakowa i byłabym wdzięczna jeśli podalibyście mi stronki gdzie jest jakieś info o takiej szkole... Smile. Ja szukałam jej wielokrotnie, ale chyba jestem złym szperaczem internetowym Sad. Z góry dzięuje Smile
Laki - Czw 03 Maj, 2007 22:42
Temat postu:
http://www.wspol.edu.pl/wspol/index.php ??

Mendą chcesz zostać? ;p
Słupek - Czw 03 Maj, 2007 22:53
Temat postu:
Proponuję do LO do klasy humanistycznej albo przyrodniczej, a potem skończyć jakąś socjologię, psychologię, ewentualnie prawo.
Shaunri - Pią 04 Maj, 2007 10:10
Temat postu:
Z dwojga złego (Dobrego ; )? ) polecam już policealną szkołę oficerską - Jeśli tak bardzo lubisz zabawy z bronią. Lepsze warunki niż w policji, większa kasa, a i łatwiej kogoś zabić pozostając przy życiu. Dodatkowo dużo większy szacunek, poważanie społeczeństwa które z wielką przyjemnością o Ciebie zadba.

W poście nie ma ani nutki ironii - zastrzegam, bo mogło to tak zabrzmieć.
joasia1990 - Pią 04 Maj, 2007 12:40
Temat postu:
w Jarocinie jest Wojskowe Liceum Ogólnokształcące. Ale to niestety daleko od Krakowa.

Wiem że maja tam codziennie PO, wf i dodatkowo ćwiczą w mundurach jakies smieszne rzeczy Wink
nasty_girl - Pią 04 Maj, 2007 14:15
Temat postu: Re: Szkoła policyjna ?
Almycha napisał/a:
Nie skończyłam jeszcze podstawówki ( 6 klasa ) ale już mam plany na szkołę po gimnazjum Smile. Zastanawiam się nad szkołą policyjną lub wojskową. Nie wiem czy można od razu po gimnazjum iść do takiej szkoły... Mieszkam nie daleko krakowa i byłabym wdzięczna jeśli podalibyście mi stronki gdzie jest jakieś info o takiej szkole... Smile. Ja szukałam jej wielokrotnie, ale chyba jestem złym szperaczem internetowym Sad. Z góry dzięuje Smile

w Złotoryi jest taka szkoła, chyba nawet gimnazjum też.
Almycha - Pon 14 Maj, 2007 14:07
Temat postu:
thx wszystkim :*

[ Dodano: Pon 21 Maj, 2007 19:23 ]
Mendą chcesz zostać? ;p[/quote]

tak Razz w wieku 38 lat bede mogla byc juz na emeryturze biggrin - jesli bede pracować w wiezieniu :biggrin

[ Dodano: Pon 21 Maj, 2007 19:23 ]
Mendą chcesz zostać? ;p[/quote]

tak Razz w wieku 38 lat bede mogla byc juz na emeryturze biggrin - jesli bede pracować w wiezieniu :biggrin

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group