Dzieci OnLine

SONDY ANKIETY - Porządki

Ikej - Wto 01 Maj, 2007 22:07
Temat postu: Porządki
Czy robicie porządki? Piszcie gdzie np.w swoim pokoju.i jakie np odkurzanie w swoim pokoju.
ewamarchewa - Wto 01 Maj, 2007 22:25
Temat postu:
W swoim pokoju-pełen serwis i w łazience-również wszystko.
mała 13 - Sro 02 Maj, 2007 10:28
Temat postu:
U mnie w pokoju jest syf na kółkach. ja sie dziwie ze krzesło pod takim ciezarem ubran jeszcze wytrzymuje Razz
nasty_girl - Sro 02 Maj, 2007 10:29
Temat postu:
mała 13 napisał/a:
U mnie w pokoju jest syf na kółkach. ja sie dziwie ze krzesło pod takim ciezarem ubran jeszcze wytrzymuje Razz

...a po podłodze trzeba chodzić slalomem ;0
Akacja12 - Sro 02 Maj, 2007 11:50
Temat postu:
No robię, ale w sumie bałaganie w dość szybkim tempie, więc wychodzi na to że dość często tego porządku nie mam ^^. Ale zaraz się zabieram troszke za sprzątanko ;p
Monik - Sro 02 Maj, 2007 18:28
Temat postu:
Co tydzień (no, czasem co 2, jak mi się nie chce : D) ścieram kurze w całym domu, no i raz na jakiś czas sprzątam w swoim pokoju (jak już mój tato wkroczy do akcji, bo on uwielbia porządek Smile ). Wink
Marcia10 - Sro 02 Maj, 2007 19:45
Temat postu:
Jesli juz to w swoim pokoju...
Nikita - Sro 02 Maj, 2007 20:49
Temat postu:
Sprzątam co tydzień, co dwa. Na codzień staram się żyć w czystości i ładzie. Mr. Green Nie mogę iść spać wiedząc, że w pokoju leży np. na podłodze podkoszulek. Nie zasnę. Mr. Green
Memi - Sro 02 Maj, 2007 21:19
Temat postu:
w pokoju i salonie.
mała 13 - Czw 03 Maj, 2007 20:44
Temat postu:
Nikita napisał/a:
Sprzątam co tydzień, co dwa. Na codzień staram się żyć w czystości i ładzie. Nie mogę iść spać wiedząc, że w pokoju leży np. na podłodze podkoszulek. Nie zasnę.

to u mnie bys nie spala Razz mam tyle ciuchow na podlodze i krzesle ze w szafie pustki Razz no dobra, zabiore sie do sprzatania.... jutro.... moze....
Marcia10 - Czw 03 Maj, 2007 20:52
Temat postu:
a moze pozniej? Ja chetne spiew balaganie tylko pzeraza mnie mysl co zrobi mama ak rano obaczy taki balagan....
Anonymous - Czw 03 Maj, 2007 21:50
Temat postu:
Robie w pokoju i salonie.
Laki - Czw 03 Maj, 2007 22:37
Temat postu:
Ja to jestem o swój pokój, kibel i kuchnie pedantem, muszę mieć tam porządek, albo chociaż w miejscach na jakie najczęściej patrzę (biurko, miejsce na zmywarką, kanapa i cały kibel). A więc dbam o tej miejsca codziennie, a w soboty mam sprzątaczkę.
nasty_girl - Pią 04 Maj, 2007 14:21
Temat postu:
Nikita napisał/a:
Sprzątam co tydzień, co dwa. Na codzień staram się żyć w czystości i ładzie. Mr. Green Nie mogę iść spać wiedząc, że w pokoju leży np. na podłodze podkoszulek. Nie zasnę. Mr. Green

dobrze że ja tak nie mam, codzienne sprzątanie by było Wink

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group