Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - czy mu o tym powiedziec?

madzia091 - Sob 14 Kwi, 2007 16:19
Temat postu: czy mu o tym powiedziec?
hej podoba mi sie pewien chłopak którego zbyt dobrze nie znam. Kamil bo tak ma na imię jest ode mnie starszy o rok. Ja z nim jeszcze nigdy nie rozmawiałam, nawet gdy on chciał zemną porozmawiać to ja sie czerwieniłam i udawałam Love ze go nie slysze. czy mam mu powiedziec ze mi sie podoba?
Monik - Sob 14 Kwi, 2007 16:25
Temat postu:
Może nie tak od razu. Najpierw porozmawiajcie parę, paręnaście razy i potem dopiero zasugeruj mu w delikatny sposób (nie mówiąc "podobasz mi się", tylko dając mu to do zrozumienia), że Ci się podoba.
A poza tym skoro nawet z nim nie rozmawiałaś to on może okazać się jednak nie taki fajny, jak Ci się wydaje. Więc czy aby na pewno Ci się podoba? Na odległość nie da się poznać czyjegoś charakteru.
Laki - Sob 14 Kwi, 2007 17:37
Temat postu:
Ile masz dziewczyno lat..coś mi tu śmierdzi >10lat.
mała 13 - Sob 14 Kwi, 2007 19:43
Temat postu:
to co jak ma 10lat, to sie nie moze zakochac ??
madzia091 - Sob 14 Kwi, 2007 21:12
Temat postu:
mam 14 lat:)
opętana - Sob 14 Kwi, 2007 22:48
Temat postu:
mała 13 napisał/a:

tak;p
Laki - Nie 15 Kwi, 2007 11:51
Temat postu:
Cytat:

W wieku 10 lat to się nazywa zauroczenie, w późniejszych latach też..Ale wiadomo o co jeszcze mi chodziło.
madzia091 napisał/a:
a z nim jeszcze nigdy nie rozmawiałam, nawet gdy on chciał zemną porozmawiać to ja sie czerwieniłam i udawałam ze go nie slysze

Jesteś nieśmiała to się nie pchaj..
Marcia10 - Nie 15 Kwi, 2007 13:26
Temat postu:
Zacznij z nim rozmawiac, kiedy poznasz ze jest miedzy wamilepiej to zdecydujesz czy mu jakos powiedzic czy nie (charakter moze miec wstretny). Jak sądzisz. Jak poczujesz ze on do ceibie tez czuje cos (pozytywnego) to mozesz mu powiedziec, ale miej pewnosc, ze nikomu nei wygada i nikt o tym nie bedzie wiedzial.
Laki - Nie 15 Kwi, 2007 14:58
Temat postu:
Marcia10 napisał/a:
Jak sądzisz. Jak poczujesz ze on do ceibie tez czuje cos (pozytywnego) to mozesz mu powiedziec, ale miej pewnosc, ze nikomu nei wygada i nikt o tym nie bedzie wiedzial.

A to czemu? Czy nie uważasz, że największy błędem jest mówienie takich rzeczy. Jak już będą się całować, albo razem leżeć to niech sobie to mówią..
opętana - Nie 15 Kwi, 2007 15:07
Temat postu:
Marcia, ale jaki sens jest w tym, żeby nikt sie nie dowiedział o uczuciach ich?
Laki - Nie 15 Kwi, 2007 15:25
Temat postu:
Sam się pytałem, ale może odpowiem ;p To są chyba nastoletnie problemy i no nie wiem cholera, może ona sama wolałaby się pochwalić..
DeaDAngeL - Wto 17 Kwi, 2007 21:01
Temat postu:
Nie mów tak od razu. Pierw go lepiej poznaj, . Smile
Christi - Pon 11 Cze, 2007 20:19
Temat postu:
Very Happy a ja kiedyś sie zakochałam w chłopaku który był o 4 lata odemnie starszy Very Happy i zareagowałam tak sama ale ten chłopak był kolegą mojego brata i przychodził do nas Rolling Eyes
Marcia10 - Wto 12 Cze, 2007 15:13
Temat postu:
to ja mialam tak samo tylko ze chlopak starszy o 3 lata.
poziomka - Pon 25 Cze, 2007 11:15
Temat postu:
eh..ja mam ten sam problem tylko że chłopak jest w moim wieku Smile Zastosuje sie do waszych rad, może to coś pomoże Smile
the dude - Pią 27 Lip, 2007 00:32
Temat postu:
6 prostych pounktów Surprised

1.Najgorsze co możesz zrobić to popisywać się przed swoim "kolegą" Very Happy
2.Nigdy sie nie narzucaj.
3.Jeśli chłopak cię wkurzy lub obrazi to wal po mordzie (ile to razy dostałem z piąchy Laughing ).
4.Nigdy nie zapraszaj chłopaka na randkę (chłopacy muszą to zrobić).
5.Nie wysyłaj sms-ów z miłosnym kontekstem.
6.Gadaj z chłopakiem o bzdurach a nie o zadaniu domowym.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group