Zwierzęta - BEHAWIORYSTA - troche o zawodzie ! anndzia - Czw 12 Kwi, 2007 21:04 Temat postu: BEHAWIORYSTA - troche o zawodzie !
Więc zaczne od tego , że bardzo interesuje mnie ten zawód ! Lecz wiem tylko , ze behawiorysta to takie coś jak zoopsycholog i nic wiecej . Założyłam ten wątek , by sie dowiedzieć coś wiecej i tym zawodzie , a także po to , by poznać jakieś inne ważne rzeczy np. jakieś taktyki na psy , które potrzebuja pomocy .
Licze na pomoc ! Nie są mi potrzebne posty , w których nic sie nie dowiem .
Pozdrawiam ! Marcia10 - Pią 13 Kwi, 2007 13:46 Temat postu:
Napisalas ze to cos jak zoopsycholog. Mysle ze do teg zawodu bylby potrzebny Dc. Dolittle. Jesli chcesz sie czegos dowiedzec to zapraszam tu: http://pl.wikipedia.org/wiki/Behawioryzm
P.S. To sie nazywa Behawiorysta nie Bahawiorysta anndzia - Sro 18 Kwi, 2007 18:29 Temat postu:
No to napiszcie coś o tym zawodzie !!! opętana - Czw 19 Kwi, 2007 19:38 Temat postu: Re: BEHAWIORYSTA - troche o zawodzie !
anndzia napisał/a:
bardzo interesuje mnie ten zawód ! Lecz wiem tylko , ze behawiorysta to takie coś jak zoopsycholog i nic wiecej !
to dużo wiesz,
nie wiesz w sumie za dużo a już chcesz sie brać za ten zawód?
o_O Akacja12 - Czw 19 Kwi, 2007 21:41 Temat postu:
zoopsycholog ? Nie wiem czy to ma dużo wspólnego jak widze po wikipedii.
Ale tu nie ma nic o psach, na pewno chcesz ten zawód ? ^^ Marcia10 - Pią 20 Kwi, 2007 15:51 Temat postu:
Podalam ci link. Tam kliknij i sobie poczytaj o zawodzie, nie widze problemu. Akacja12 - Pią 20 Kwi, 2007 19:42 Temat postu:
Do mnie to było ? Przecież napisałam że czytałam tą stronę, a przynajmiej tak można wywnioskować z mej wypowiedzi. Marcia10 - Sob 21 Kwi, 2007 14:04 Temat postu:
nie, pisalam do anndzi Akacja12 - Sob 21 Kwi, 2007 16:29 Temat postu:
A, faktycznie.