Dzieci OnLine

O Forum - Moderatorzy

menek - Sro 23 Lip, 2003 17:11
Temat postu: Moderatorzy
Witajcie

( Po dlugirj przerwie spowodowanej utrata internetu z winy uslugo dawcy znowu z wami jestem Wink )

Widze że zmieniona grafa nowa grupa i temat moderatorzy, Aga ale sie napracowalas...

A teraz do sprawy:

Proponuje dac we wszystkich tematach moderatorów, grupe moderatorzy.
Tak jak jest na tym forum.

Co wy nato!?
ToJa - Sro 23 Lip, 2003 18:10
Temat postu:
Chyba nie bardzo kapuję.
Tim - Sro 23 Lip, 2003 18:16
Temat postu:
Ja też nie kapuje
Iśka - Sro 23 Lip, 2003 19:37
Temat postu:
I ja nie kapuję Confused ...
Chodzi ci o to, aby każde forum było prowadzone przez grupę moderatorów, a nie tylko jednego ??? Smile
ToJa - Sro 23 Lip, 2003 20:41
Temat postu:
Też tak pomyślałam ale to pewnie nie to. Co za sens, żeby ktoś kto nie ma bladego pojęcia np. o modzie był moderatorem takiego właśnie forum?
Zostaje nam tylko poczekać na meneka żeby to wyjaśnił Laughing
menek - Czw 24 Lip, 2003 08:05
Temat postu: Re:
Witajcie!

Jak zwykle w podpunktach:

1. Agnieszka zrobiłaś grupe moderatorzy.
2. Agnieszka zrobiłaś podforum moderatorzy.
3. Jak moderatorów tego podforum (2) ustawiłaś grupe moderatorzy (1).
4. I ja wnioskuje o żeby każde podforum moderowala grupa moderatorzy (1).

ROZUMIECIE!?
Tim - Czw 24 Lip, 2003 08:29
Temat postu:
Może jestem ciemny ale nie rozumiem
ToJa - Czw 24 Lip, 2003 11:33
Temat postu:
Na to wygląda, że ja jestem jeszcze ciemniejsza Rolling Eyes
Ja to rozumiem tak, że ta grupa (moderatorzy) ma moderować wszystkie fora. Grupa, która jest na tym forum to ma być w Psach, Grach etc.
A tak dla wyjaśnienia:
Zrobiłam forum Moderatorzy. Mogą tu wchodzić tylko moderatorzy. Żeby mogli czytać, pisać itp muszą być moderatorami tego właśnie forum (tu gdzie teraz piszę). Jest już sporo osób. Na innych forach gdzie są po 3-4 osoby - pokazują się wszyscy jako moderatorzy. Tutaj trochę byłoby za dużo. Jeśli utworzy się grupę to pisze tylko nazwa grupy a nie powiedzmy 10 ników. Po to jest grupa. Jeśli teraz ta grupa zostanie dodana jako moderator do jakiegoś forum to wszyscy będziecie jej moderatorami. Trochę to mydło maślane. Ale to przez te nazwy. Forum nazywa się Moderatorzy, Grupa tak samo... No nie wiem czy cokolwiek z tego skapujecie. Zawsze umiałam namieszać. Zaraz zmienię nazwę Grupy to trochę będzie lepiej.
Anonymous - Czw 24 Lip, 2003 11:33
Temat postu:
Chyba ze mnie blądyna albo:

Chodzi że w każdym forum ma być tamat Moderatorzy?
Tim - Czw 24 Lip, 2003 13:21
Temat postu:
Proponuje poczekać na następne sprostowanie menek Wink
menek - Czw 24 Lip, 2003 14:51
Witajcie!

Codzi mi oto zeby grupa moderatorow moderowala cale forum, kapujecie!!!
Tak jak jest na tym forum:
http://forum.tweak.pl/

P.S.
Zresztą już nie ważne...
Iśka - Czw 24 Lip, 2003 15:35
Temat postu:
Ale wtedy bez sensu byłaby funkcja administratora ! To co ty opisujesz to poprostu funkcja administratora !

P.S. To dobrze, że nieważne biggrin ...
Anonymous - Czw 24 Lip, 2003 16:44
Temat postu:
np: nie znasz sie na modzie a chcesz być Moderatorem
menek - Czw 24 Lip, 2003 16:46
Witajcie!

WERONIKA MÓWISZ DO MNIE?!
Anonymous - Czw 24 Lip, 2003 16:50
Temat postu:
tak
menek - Czw 24 Lip, 2003 16:52
Witajcie!

A co masz konkretnie na mysli!?

P.S.
Za dużo sobie pozwalasz!
ToJa - Czw 24 Lip, 2003 17:02
Temat postu:
W tej grupie jest też deg i Nemeia. Uważasz, że wszyscy powinniśmy wtykać swoje trzy grosze do Trudnych pytań? Ja nie umiem na wiele postów odpowiedzieć więc nie moderuję tych for. Ty umiesz? Znasz wszystkie tematy z for? No to podziwiam Cię. Jesteś fenomenem!
Szkoda tylko, że biorąc forum Pomoc nie odpowiadasz na wszystkie posty(był tam post bez odpowiedzi z tych starszych). A przecież nie ma tam aż tak dużo postów. Są wakacje, dużo czasu... Co będzie gdy przyjdzie rok szkolny? Ile czasu będziesz mógł poświęcić na kompa i net? I chcesz wszystkie fora?
Anonymous - Czw 24 Lip, 2003 18:05
menek napisał/a:
Witajcie!

A co masz konkretnie na mysli!?

P.S.
Za dużo sobie pozwalasz!

Umiesz wszystkie działy zrobić ? menek
menek - Czw 24 Lip, 2003 18:08
Witajcie!

Bez przesady...
Ja np. moderuje forum webmaster ale to nie znaczy że nie chodze na inne fora.
ToJa - Czw 24 Lip, 2003 18:27
Temat postu:
Ale co ma do rzeczy chodzenie na inne fora? Chcesz żeby inni przenosili czy kasowali posty z Twojego forum? To, co Ty uważasz za ciekawe i odpowiednie dla Twojego forum dla innego moderatora może wydawać zupełnie inne.
Możemy zrobić próbę. Na początek ustawię całą grupę żeby moderowała Twoje fora. Niech bałagan będzie u Ciebie.
Zresztą zobaczymy czy coś z tego wyjdzie. Może to dobry pomysł Wink
Jeśli ktoś jeszcze chce wszystkich moderatorów na swoim forum to piszcie. Nie ma sprawy - dla Was wszystko (prawie) Wink
Anonymous - Czw 24 Lip, 2003 18:34
Temat postu:
ToJa napisał/a:
Ale co ma do rzeczy chodzenie na inne fora? Chcesz żeby inni przenosili czy kasowali posty z Twojego forum? To, co Ty uważasz za ciekawe i odpowiednie dla Twojego forum dla innego moderatora może wydawać zupełnie inne.
Możemy zrobić próbę. Na początek ustawię całą grupę żeby moderowała Twoje fora. Niech bałagan będzie u Ciebie. Zresztą zobaczymy czy coś z tego wyjdzie. Może to dobry pomysł Wink
Sąd wydał orzeczenie niechaj będzie tak jak sąd powiedział biggrin biggrin
menek - Pią 25 Lip, 2003 09:14
Witajcie!

Nie będe się kłucił, bo jak to w waszym stylu wywalicie mnie z forum...
ToJa - Pią 25 Lip, 2003 10:45
Temat postu:
W czyim stylu? Czyżbyś sądził po sobie? Jak dotąd nikt z forum nie został wywawolny.
Zapewne chodzi Ci o Korala? Nie wiem czy zauważyłeś, ale jestem dziewczyną. Nie wiem jak inne dziewczyny na forum ale ja nie pozwolę żeby ktoś bezkarnie nazywał mnie dziwką. Po takim zachowaniu słowo przepraszam to trochę za mało. Mogę zrozumieć, że się wkurzył i napisał kilka mocniejszych słów. Dobra. To można odpuścić. Ale można przymknąć oko jeśli zrobi to zwykły użytkownik a nie Moderator. To on - jako moderator - powinien zwracać uwagę żeby nikt w ten sposób nie obrażał innych.
A jeśli nie wiesz, co znaczy słowo DZIWKA to spytaj rodziców.
Jesteś dobrym kolegą. Bronisz go "do upadłego". Tylko pozazdrościć takiego przyjaciela. Ale nie jestem pewna czy można tak bezkrytycznie bronić nawet najlepszego przyjaciela. Czy gdyby Twoją dziewczynę nazwał dziwką też byś go bronił?
Nikt inny poza Koralem nie przychodzi mi do głowy. Może podpowiedz nam kto i kogo wyrzucił z forum?
Anonymous - Pią 25 Lip, 2003 11:45
Temat postu:
A gdybyś wiedział to ja jestem jeszcze małym dzieckiem (ale mądrym) i to może mi wpłyąć do mózgu i będe sie tak wyrażać a co do Moderatorzy to ja nie chce żebyś sie zajmował moimi forami jeżeli dojdzie do tego że będzie każdy moderatorem każdego forum
Iśka - Pią 25 Lip, 2003 12:21
Temat postu:
ToJa napisał/a:
W tej grupie jest też deg i Nemeia. Uważasz, że wszyscy powinniśmy wtykać swoje trzy grosze do Trudnych pytań? Ja nie umiem na wiele postów odpowiedzieć więc nie moderuję tych for. Ty umiesz? Znasz wszystkie tematy z for? No to podziwiam Cię. Jesteś fenomenem!
Szkoda tylko, że biorąc forum Pomoc nie odpowiadasz na wszystkie posty(był tam post bez odpowiedzi z tych starszych). A przecież nie ma tam aż tak dużo postów. Są wakacje, dużo czasu... Co będzie gdy przyjdzie rok szkolny? Ile czasu będziesz mógł poświęcić na kompa i net? I chcesz wszystkie fora?

Całkowicie zgadzam się z ToJa !!! I nie tylko w tej kwestii... we wszystkich !!!

P.S. Jak wolisz, żeby pisać do Ciebie ToJa, czy Agnieszka ? biggrin Wink
Anonymous - Pią 25 Lip, 2003 12:58
Temat postu:
ToJa chyba woli Aga Wink
Anonymous - Pią 25 Lip, 2003 14:49
Temat postu:
Aga prosze cie abyś usuneła te posty bo jak mój chłopak to zobaczy to odrazu powie że sie wypisuje a mi na tym zależy
ToJa - Pią 25 Lip, 2003 15:04
Temat postu:
Nie rozumiem Weroniko. Jakie posty, gdzie się wpisujesz?
Przecież nie musisz pisać jeśli nie chcesz. Nie mogę usuwać, co chwilę Twoich postów. Wtedy cały wątek jest bez sensu.
I naprawdę nic nie kapuję. O jakie posty Ci chodzi. Przecież nie napisałś nigdzie nic złego. Piszesz bardzo mądre posty. Czasem zgubisz czy przestawisz literkę ale każdy się myli.
Iśka - Pią 25 Lip, 2003 15:09
Temat postu:
Iśka napisał/a:

P.S. Jak wolisz, żeby pisać do Ciebie ToJa, czy Agnieszka ? biggrin Wink

Ehhmmee... powtarzam pytanie Laughing biggrin Laughing biggrin Laughing

Przepraszam za tą dociekliwość, ale jestem ciekawa Laughing biggrin Laughing
Anonymous - Pią 25 Lip, 2003 15:15
Temat postu:
Chodzi o to że słowo Dziwka i te inne nie przyzwoite słowa. Ja nie napisałam ale wole żeby sie Wojtek nie dowiedział
Tim - Pią 25 Lip, 2003 15:24
Temat postu:
jak on sie moze dowiedzieć skoro to jest dla moderatorów Question Wink
Anonymous - Pią 25 Lip, 2003 15:24
Temat postu:
ale na inych działach forum
ToJa - Pią 25 Lip, 2003 15:25
Temat postu:
Iśka napisał/a:
Jak wolisz, żeby pisać do Ciebie ToJa, czy Agnieszka ? biggrin Wink

Chyba ToJa biggrin
Anonymous - Pią 25 Lip, 2003 15:27
Temat postu:
To przepraszam że do ciebie napisałam Aga ToJa myślałam że będziesz chciała żyby tak do ciebie mówiono
ToJa - Pią 25 Lip, 2003 15:40
Temat postu:
Weronika napisał/a:
ale na inych działach forum

Weroniko wtedy trzeba wywalać całe tematy. Jeśli wytnę pojedyńcze posty to temat nie będzie miał sensu. Koral nie zrobił nic aż tak strasznego. Nic okropnego nie pisał. Nie powinien tego robić, bo jest moderatorem i to wszystko. Na zwykłego użytkownika nawet nikt by nie zwrócił uwagi. Poniosły go nerwy a moderator powinien uspokajać innych a nie się pienić (bo ma inne zdanie). Czy to, że napisał mam w d.... konkurs to coś tak strasznego? Przeprosił za wszystko i jest ok. Została mu tymczasowo odebrana funkcja moderatora. Teraz musi trochę się postarać jeśli chcę ją odzyskać. To chyba wystarczająca kara? Jeśli Twój chłopak jest mądry to zrozumie. Ty nie masz z tym przecież nic wspólnego. Nawet nie broniłaś Korala. Nie możesz odpowiadać za to, co piszą inni. Na każdym forum, czacie i podobnych miejscach. Przychodzą różni ludzi.
Anonymous - Pią 25 Lip, 2003 15:44
Temat postu:
Dzięki ToJa i mam pytanko ale nie forumowe. Możesz mi pomóc wymyśleć jakeiś ciepłe powitanie we Wrocławiu będzie jeszcze jego Tata Mama i kumpel.
menek - Pią 25 Lip, 2003 17:41
Witajcie!

Jak bym nie miał asad i nie był bym wychowany to z chęcią nazwał bym was podobnie jak koral.

Ale ( chyba ) na tym forum mam dobrą opinie, więc nie będe jej psuł.

P.S.
Wiki ile chodzisz z tym chlopakiem??
Anonymous - Pią 25 Lip, 2003 17:42
Temat postu:
2-3 miesiące
menek - Pią 25 Lip, 2003 17:44
Witajcie!

Acha, ja w twoim wieku najdłużej chodziłem z dziewczyną jeden tydzień...

Gtatuluje wytrwalosci...
Anonymous - Pią 25 Lip, 2003 17:44
Temat postu:
Dzięki
Iśka - Pią 25 Lip, 2003 17:45
menek napisał/a:
Witajcie!

Jak bym nie miał asad i nie był bym wychowany to z chęcią nazwał bym was podobnie jak koral.

Ale ( chyba ) na tym forum mam dobrą opinie, więc nie będe jej psuł.

P.S.
Wiki ile chodzisz z tym chlopakiem??

Dlaczego chciałbyś nas tak nazywać Evil or Very Mad ...
Czy zrobiłyśmy coś złego ???
menek - Pią 25 Lip, 2003 17:48
Witajcie!

Nie nazwal bym "dziw....."

- IŚKE
- ULE
- WERONIKI
- I PARE INNYCH

A kogo bym obrazil to moja slodka tajemnica...
ToJa - Pią 25 Lip, 2003 18:06
Temat postu:
To nie jest Twoja słodka tajemnica. To zwykłe tchórzostwo. Nawet nie masz odwagi powiedzieć tego, co myślisz. Zasłaniasz się tym, że jesteś taki kulturalny... Patrzcie jaki jestem dobrze wychowany. Myślę o was to samo co Koral ale tego nie mówię!
Wiesz co? To jest jeszcze gorsze. Korala przynajmniej było stać na to żeby powiedzieć, co myśli. Ty chcesz być dobrym kumplem, który do upadłego broni Korala ale chcesz też nadal być moderatorem bez skazy. Ciekawe. Do tej pory słyszałam tylko o dorosłych, że trzęsą się o stołki.
Iśka - Pią 25 Lip, 2003 18:15
Temat postu:
Dzięki, że jestem na tej twojej liście, ale niestety... mi też to się nie podoba Sad
ToJa - Pią 25 Lip, 2003 18:32
Temat postu:
I jeszcze jedno... Nikogo nie masz prawa tak nazywać. Co możesz wiedzieć o dziewczynach z forum? Znasz je? Czy Ty wogóle wiesz, co oznacza to słowo? Już Ci proponowałam żebyś spytał rodziców.
Anonymous - Pią 25 Lip, 2003 18:35
Temat postu:
no to np: powiedz co o mnie wiesz Menek
Gościówa - Wto 29 Lip, 2003 12:36
Temat postu: menek
Menek przykro mi ale Toja ma racje. Obrażasz w ten sposób użytkowników forum. Jest tu prawie 200 użytkowników więc każdy może podejżewac że to określenie dziw... jest do niego. Zresztą fora sa do zadawania pytania rozwiewania wątpliwosci, do pomagania....a nie do kłocenia sie i obrażania innych Smile
Iśka - Wto 29 Lip, 2003 13:13
Temat postu:
Weronika teraz nie może pisać w tym dziale, ale poprosiła mnie, żebym napisała, że popiera Gościówę biggrin.
No to piszę:
Weronika na GG napisał/a:

bardzo sie ciesze że coś takiego napisałaś

P.S. Popieram słowa Weroniki biggrin
Nemeia - Wto 29 Lip, 2003 20:38
Temat postu:
Menek zaczynasz przesadzac i robi sie niesmacznie. ToJa ma zupelna racje... Rozumiem to ze Koral to twoj kolega i chcesz go bronic, ale bez przesady. Kazdy facet powinien szanowac kobiete... Nie wazne czy ma 12, 15 czy 50 lat. Poza tym byl moderatorem! Jaki dal przyklad? Ze niby wolno obrazac na forum jak sie ma zly humor? Jak sie ma zly humor to sie nie pisze, zeby komus nie wyrzadzic niepotrzebnej krzywdy... Bo potem mozna zalowac.
Ty nic nie mowisz bo sie boisz (o swoj stolek), dokladnie tak jak napisala ToJa. Nie chcesz stracic moderatora bo to daje ci poczucie waznosci... Mozesz czyms "zaimponowac". Wiec jesli chcesz byc moderatorem przestan zachowywac sie jak szczeniak i naucz sie szacunku.
Kamix - Wto 12 Sie, 2003 15:42
Temat postu:
Nemeja jak zwykle ma racje popieram Ja. Byc moderatorem to dla mnie zaszczyt alle to ze nim jestem niewyruznia mnie przed nikim innym jestem bo chce pomagac innym chce dawac innym dobry przyklad, chce suzyc rada i pomoca nawet jak mam zly humor niemoge wyżywac sie na innych i obrazac ich, to ze jestem moderatorem wcale niewyruznia mnie czuje sie tak samo jak wczesniej tyle ze mam troche obowiazkow biggrin

A ten pomysl zeby byc moderatorem w kazdym dziale niepodoba mi sie.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group