zen_ek26 napisał/a: |
Czy stosując gumke ze środkiem znieczulającym należy trochę odczekać po nałożeniu jej aż srode zacznie działać? |
Jakie wg was prezerwatywy mają najsilniejsze działanie znieczulające (które najbardziej wydłużają stosunek)? |
tez tak mysle ale niestety nie ma wiec, pisze o tym na forum... |
joasia1990 napisał/a: | ||
boze.... zamiast sie lenic wpisz w google "seksuolog" albo "forum ginekologiczne". takich for jest mnostwo tylko trzeba troche poszukac a nie isc na latwizne i pytac sie o takie rzeczy dzieciakow. |
nasty_girl napisał/a: |
jak ten środek działa nie wiem, prezerwatywy zresztą też, w każdym bądź razie takie gumki są po prostu grubsze, a co za tym idzie, dają mniej przyjemności, itd, więc chyba bezsens. przynajmniej dla mnie. |
nasty_girl napisał/a: |
Wiesz, nie każdy dochodzi po 3 minutach, i potrzebuje takich wynalazków. |
martulka napisał/a: |
jakieś 5 minut wcześniej jak założysz to będzie dużo lepiej działać, myśle że najlepsze w tej chwili są UNIMIL max love |
joasia1990 napisał/a: | ||||
to chyba powinno być na instrukcji ;p
to forum "dla dzieci". z takimi sprawami to na fora seksuologiczne |
xpsychox napisał/a: |
Skoro to forum dla dzieci to po kiego grzyba tu dział ''sex''??
Może ja jakaś niemądra jestem, ale jeżeli ludzie widzą na forum coś takiego to wiąże sie z tym że będą pytać... coś w tym dziwnego?? |
Słupek napisał/a: |
W jaki sposób to ma niby przedłużać stosunek? |
laniade napisał/a: |
o kup durexa play'a jak są problemy mówią, że niby jest dobry |
joasia1990 napisał/a: | ||
polecasz a nawet nie wiesz dlaczego niby ma pomóc |
Ojj Asia asia http://www.durex.pl/rekwizyty_erotyczne_promocje.html sama sprawdź mam jeszcze inne linki jak będziesz chciała więcej aa i przede wszystkim poczytaj komentarze |
joasia1990 napisał/a: |
I co Laniade? Gdzie ten komentarz? ![]() |
Jak tylko zacznie mi razić ta stronka to chętenie ci wyśle Joasiu komentarz o ile dobrze pamiętam Pawła..., ale głowy nie dam urwać bo teraz wchodzić ta stronka nie chce... |
Cytat: |
Oj już nie przesadzaj. Ta zabawka ma sprawiać wiekszą przyjemność co zwykle przyspiesza wytrysk, a nie opóźnia. A jeśli już to może dlatego, ze to "bzyczenie" przeszkadza i facet nie może się skupić na przyjemnosć ![]() |
Wiesz nie mam zbytnio czasu bawić się w wyszukiwanki dlatego możemy uzgodnić,że ten durex play przedłuża stosunek TYLKO U NIEKÓTRYCH mężczyzn bo innym często to wibrowanie przeszkadza. OO i finito |
Cornelia - patrz na daty |
SEKS
Posty w tym dziale mogą zawierać treści nieodpowiednie dla młodszych dzieci! Wchodzicie tu na własną odpowiedzialność! |
stefcio napisał/a: |
Miesiąc od ostatniego posta, więc nie jest najgorzej. |