SEKS - Przewczesny wytrysk (bardzo) zen_ek26 - Pon 05 Mar, 2007 19:05 Temat postu: Przewczesny wytrysk (bardzo)
Badzo kocham swoja dziewczyne! jakis czas temu zdecydowalismy sie na sex. Po dluuugim celibacie cieszylem sie jak dziecko i bardzo chcialem sie z nia kochac. Kupilem gumki przedluzajace stosunek bo wiadomo ze moge za wczesnie skonczyc. I tak wchodze w nia i... o kurde juz? cholernie sie zdziwilem bo ze swoja wczesniejsza dziewczyna sie kochalem przy uzyciu zwyklych prezerwatyw i tylko troche za wczesnie konczylem. Wiec
1) dlaczego tak sie stalo?
2) jak temu zaradzic nastepnym razem?
Z gory dzieki za pomoc... joasia1990 - Pon 05 Mar, 2007 19:22 Temat postu:
Jeśli mężczyzna rozpoczyna współżycie z nową partnerką, to często z powodu stresu zdarzają się problemy ze wzwodem albo zbyt szybkim wytryskiem. Jest to zupełnie normalne, zwłaszcza u młodych mężczyzn.
Domowych sposobów nie ma. Jedyne co możesz zrobić, to nie traktować seksu jako zadania do wykonania, tylko jako zabawe, coś przyjemnego.
Jeśli mimo wielu prób (ale naprawde wielu a nie kilku) sytuacja będzie się powtarzała, to należy zwrócić się z tym do seksuologa, ponieważ czasami trzeba takie schorzenia leczyć. Chcociaż moim zdaniem nie będzie Ci coś takiego potrzebne ze względu na to, iż z poprzednią partnerką nie miałeś takich problemów.
Ps. to nie forum seksuologiczne. Laki - Pon 05 Mar, 2007 19:25 Temat postu:
zen_ek26 napisał/a:
2) jak temu zaradzic nastepnym razem?
Są jakieś ćwiczenia. Kiedy masz erekcję kładziesz ręcznik na penisie i nim poruszasz do góry i w dół. BTW: Standardowe pytanie- ile masz lat? ;> joasia1990 - Pon 05 Mar, 2007 19:26 Temat postu:
Mój kolega, podczas pierwszego razu z kazdą nową dziewczyną ma przedwczesny wytrysk. Podobno wystarczy, że dziewczyna potrzyma go chwilę w ręce i już "szczytuje", ale już za drugim razem jest ok. Moze Ty też tak masz? ;p
[ Dodano: Pon 05 Mar, 2007 ]
Mała poprawka co do sposobów zapobiegania takiemu przedwczesnemu wytryskowi. O ile sie nie mylę, to faceci mogą ćwiczyć tak samo jak kobiety, czyli podczas oddawania moczu popuszczaj strumien i powstrzymuj... popuszczaj i powstrzymuj...
W ten sposób ćwiczysz sie mięsnień Kegla czy jakoś tak. Ale poprawe można zauważć dopiero po dłuższym czasie. zen_ek26 - Pon 05 Mar, 2007 19:40 Temat postu:
dzieki za szybka i fachowa odpowiedz wg mnie to jest w 95% spowodowane stresem (tym ze ze bardzo chce) i tym ze mam naprawde stresujace zycie stresujace zycie.
Ale jeszcze zaloze 2 tematy na forum... joasia1990 - Pon 05 Mar, 2007 20:10 Temat postu:
zen_ek26 napisał/a:
wg mnie to jest w 95% spowodowane stresem
jeśli nie będziesz traktował seksu jako zadania do wykonania i nie będziesz musiał sie martwić, że np. zaraz ktoś wejdzie, to wszystko powinno pójśc ok misia_508 - Wto 06 Mar, 2007 16:02 Temat postu:
ja tez taksodze jak joasia joasia1990 - Wto 06 Mar, 2007 16:14 Temat postu: misia - nie wiedziałam, ze 7-latki znają sie na takich rzeczach no ale jak widać, teraz dzieci szybciej dorastają martulka - Nie 10 Cze, 2007 19:03 Temat postu:
jak zakładasz prezerwatywę znieczulającą (czyli taką która przedłuża stosunek) to najlepiej załóż ją jakieś 5 minut przed stosunkiem żeby mogła dobrze zadziałać czytałam też że wejście do pochwy dziewczyny jest dla faceta czasami nawet przyjemniejsze od orgazmu więc nie dziw się że tak szybko dochodzisz 2day - Nie 22 Lip, 2007 22:00 Temat postu:
jestem nowy i w tej sprawie moge ci pomoc:)
jest jeden sposob na powstrzymanie wytrysku
otoz gdy zaczynasz dochodzic to dziwcyna lapie cie u gory penisa(okolo lebka)i trzyma go dosc mocno...