Wszystko zależy od tego czy on również coś do Ciebie czuje. Jeśli to prawdziwa przyjażń nie powinna się skończyć gdy mu o tym powiesz, ale możecie się od siebie przez to oddalić... Jeśli on nic by do Ciebie nie czuł speszyłby się, trochę przestraszył- tak mi się wydaje. To, że sie całowaliście może coś znaczyć a może nie znaczyć nic. Ale jak pisał powyżej Shaunri- nic nie jest ani białe ani czarne. Trudno mi oceniać, to Ty go znasz, Ty jesteś jego przyjaciółką i jak sądzisz wiesz o nim wszystko. Więc zadecyduj sama.
Memi- facet nie musi łączyć pocałunków z uczuciami, tak robią kobiety, ale nie mężczyźni. Jedno wyznanie może wiele popsuć.
Nikita- gdybym miała wspaniałego przyjaciela a on by mi powiedział, że coś do mnie czuje zrobiłoby mi się mdło, chciałabym być jak najdalej niego, unikałabym go. I to nie z kaprysu ani postanowienia. Po prostu źle bym się czuła rozmawiając z nim. Jesteś więc pewna, że powinna mu powiedzieć?
Moja rada: Zrób to, co uważasz za słuszne. Jeśli będzie Ci przez to lepiej- powiedz mu o tym. Jeśli to jendak zepsuje wasze stosunki, pozwól mu odejść i nie obwiniaj nikogo poza sobą. |