Martynka90 napisał/a: |
Poradźcie co jest lepsze- tabletki czy prezerwatywy. |
dużo wam po tabletkach urósł biust? |
Słyszałam też od dziewczyn które mają już to za sobą, że chodzenie po seksie cały dzień z nasieniem w kroku nie jest najprzyjemniejsze. Nie wiem więc, czy iść do ginekologa po te tabletki.
Poradźcie co jest lepsze- tabletki czy prezerwatywy. A jeśli prezerwatywy, to jak namówić na nie chłopaka. |
joasia1990 napisał/a: |
2. Tabletki nie tyle powodują powiększanie sie piersi co tycie. Ale nie jest to bezposredni skutek ich zażywania. Po prostu moga one nieco zwiekszyc apetyt. |
Kiniuchna napisał/a: |
zazywania tabletek antykoncepcyjnych i powinniscie wspolnie podjac jakas decyzje. |
1. Nie wydaje Ci sie że jestes za młoda na tabletki antykoncepcyjne? Stosowanie tabletek można rozpocząć dopiero po 3 latach od pojawienia się regularnych miesiaczek.
2. Tabletki nie tyle powodują powiększanie sie piersi co tycie. Ale nie jest to bezposredni skutek ich zażywania. Po prostu moga one nieco zwiekszyc apetyt. |
Stosowanie tabletek można rozpocząć dopiero po 3 latach od pojawienia się regularnych miesiaczek. |
Cytat: |
Słyszałam też od dziewczyn, które mają już to za sobą, że chodzenie po seksie cały dzień z nasieniem w kroku nie jest najprzyjemniejsze. |
Papierowa Tęcza napisał/a: |
Szczerze powiedziawszy to gdybym się decydował, zastosowałbym oba środki ;\. Bo w sumie, kto powiedział, że prezerwatywa nie zawodzi, a tabletka działa w 100%? |
A jeśli prezerwatywy, to jak namówić na nie chłopaka. |
Iśka napisał/a: |
Poza tym powinnaś wiedzieć, że przez pierwszy miesiąc zażywania większość tabletek antykoncepcyjnych nie daje pewności nie zajścia w ciążę. Organizm musi przyzwyczaić się do hormonów. |