Na luzie... - Dom Waszych marzeń Monik - Pią 16 Lut, 2007 16:33 Temat postu: Dom Waszych marzeń
Widzę, że znów przestój, więc założę kilka nowych tematów jeśli coś mi przyjdzie do głowy
Jaki jest dom/mieszkanie Waszych marzeń? Jak wygląda, jakie ma ozdoby, jakie otoczenie, kolory, styl? Popuśćcie wodze wyobraźni i zastanówcie się, gdzie chcielibyście mieszkać (; Memi - Pią 16 Lut, 2007 19:33 Temat postu:
Willa Nałęczowska Jurka Owsiaka <rotfl> Nikita - Pią 16 Lut, 2007 20:15 Temat postu:
Jakieś 200 metrów kwadratowych. Nie wysoki, jednopiętrowy. Dużo przestrzeni, każdy pokój urządzony w innym stylu. Dużo dodatków i drobiazgów. Dużo starych zegarów. Basen koniecznie + taras + zimowy ogród w domu. Położenie nieopodal centrum Krakowa. Tremere - Pią 16 Lut, 2007 21:10 Temat postu:
lubie swoj dom, zmienilabym tylko jego kolor, bo jest taki ceglowo brazowy, a ja chcialabym kremowo-bialy. ^^
a moim zupelnym marzeniem jest jakikolwiek dom, nawet podsiadla speluna, byle tylko blisko L.A
moze jak bede grzeczna to mamusia mi kupi. Czarna - Sob 17 Lut, 2007 00:01 Temat postu:
maly domek gdzie z okien na polnoc widac morze, z okien na wschod widac las, z okien na poludnie widac fory a z okien na zachod widac, laki i pola... Marcia10 - Sob 17 Lut, 2007 19:51 Temat postu:
Wystarczajaco duzy zeby miec parke Huskie, zeby mialy sie gdzie wylatac no i moze pare innych pieskow. Jesli petro to pokoj na poddaszu...jasne kolory ale ni eblade. Np. taki ostry żółty Akacja12 - Nie 18 Lut, 2007 13:56 Temat postu:
Jakiś niewielki by mi wystarczyl, chociaż chcialabym miec jeden wiekszy pokoj, zawsze by sie przydal gdybym chciala zrobic impreze, albo jakas probe (zakladajac ze bede sie zajmowac muzyką) . Ale mój pokoik nie za wielki, przeznaczylabym go na spanie i na prace (czy to papierkową, czy jakies badania, ah, kto to wie) . Poza tym chcialabym miec dla odmiany duzą łazienke i duza wanne P kuchnia moze byc malutka. Co do wystroju, to na pewno byloby duzo koloru zielonego, chociaz nie wiem czy nie chcialabym kazdego pokoju na inny kolor wystroic . Co do otoczenia, las, albo pagorki, albo morze, albo jezioro, byle natura w górach byloby fajnie mieszkac, góry są piękne . No i będę miała na pewno kota ^^ Papierowa Tęcza - Nie 18 Lut, 2007 20:37 Temat postu:
Memi napisał/a:
Willa Nałęczowska Jurka Owsiaka <rotfl>
cóż, dorobił się na swoim WOśO [jak ja to nazywam; p]
Mój idealny dom? Nie wazne jest miejsce, wazni są ludzie, którzy ten dom tworza ;p
[ Dodano: Nie 18 Lut, 2007 20:38 ]
Cytat:
Wystarczajaco duzy zeby miec parke Huskie, zeby mialy sie gdzie wylatac no i moze pare innych pieskow. Jesli petro to pokoj na poddaszu...jasne kolory ale ni eblade. Np. taki ostry żółty
i myśle że jakies 7 kotów, 4 chomiki i 3 konie powinny jeszcze w nim być..... @_@ beladelas - Wto 27 Lut, 2007 08:16 Temat postu:
ja bym chcial mieszkac w gorach ewamarchewa - Wto 27 Lut, 2007 14:42 Temat postu:
Jednopiętrowy z dużym ogrodem, basenem, tarasem, balkonem w każdym pokoju i psami- conajmniej dwoma. Inne zwierzęta też będę (mam nadzieję) miała, ale psy koniecznie. andre - Sro 20 Gru, 2023 12:54 Temat postu:
Nie mam wielkich wymagań. 1000 metrów działki, pokój dla każdego, dwie łazienki, garaż. Wystarczy ;-) Cóż... szczęście w nieszczęściu, ale przypadło mi to - https://sprzedammieszkanie.com/blog/dziedziczenie-mieszkania-po-zmarlym-rodzicu/
Dużo przy nim pracy, ale docelowo powinniśmy osiągnąć to, na czym nam zależało.