Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Jak przeprosić?

Alka - Sro 07 Lut, 2007 18:53
Temat postu: Jak przeprosić?
Kiedys gdy wygłupialiśmy się z moim chłopakiem ja w ramach zabawy delkiatnie udeżyłam go dłonią w policzek a on się z tego powodu obraził i powiedział że ,,przepraszam" nie wystarczy i że chce wyjątkowych przeprosin.Jak mam go przeprosić?prosze POMÓŻCIE!!
Może wam pomoże wiadomość że ja mam 11 lat a on 12.
Shaunri - Sro 07 Lut, 2007 19:08
Temat postu:
A czy twoje poprzednie przeprosiny były szczere?
joasia1990 - Sro 07 Lut, 2007 19:09
Temat postu:
Obrazil sie za takie cos? Jesli o mnie chodzi to ja bym go nie przepraszala, zwlaszcza ze to bylo w trakcie zabawy i delikatnie. A powiedzenie ze "zwykle przeprosiny nie wystarcza" to miom zdaniem glupota. przeciez nic mu nie zrobilas.

jesli koniecznie chcesz przeprosic to moze sprobuj w walentynki. kup mu jakiegos misiaka, sliczna kartke z pieknym wyznaniem i przeprosinami Wink wydaje mi sie ze to taki szczegolny dzien w ktorym nawet uparciuchowi zmieknie serducho Wink
Monik - Sro 07 Lut, 2007 19:37
Temat postu:
joasia1990 napisał/a:
Jesli o mnie chodzi to ja bym go nie przepraszala

Ale to w końcu jej chłopak... On nie jest jej taki obojętny jak np kolega Wink
Tak, pomysł z walentynkami jest dobry. Możesz też jeszcze raz spróbować mu to wytłumaczyć, na spokojnie, nie szybko w biegu kiedy będzie zajęty czymś innym. Wyjaśnij, na czym polegało nieporozumienie i jeszcze raz przeproś. Możesz to zrobić również w dzień, w którym dasz mu walentynkę.
Na walentynce możesz napisać na końcu "przepraszam".
Powodzenia Wink
Shaunri - Sro 07 Lut, 2007 21:23
Temat postu:
Ja was nie rozumiem. Radzicie jej co ma zrobić, a nie macie zielonego pojęcia co zaszło... Macie jej wizję tego co zaszło, czyli tak subiektywną, że mogła mu piąchą wywalić trzy zęby "w zabawie".

Co to, nie wiecie jak człowiek może podkolorować rzeczywistość, jeśli jest z kimś w sporze?

Po prostu kocham to forum ; )
Alka - Czw 08 Lut, 2007 18:53
Temat postu:
Shaunri napisał/a:
mogła mu piąchą wywalić trzy zęby "w zabawie".

Ty to masz zaraz czarne myśli, jak delikatnie w policzek to delikatnie w policzek Exclamation
Memi - Czw 08 Lut, 2007 21:07
Temat postu:
Alka napisał/a:
Kiedys gdy wygłupialiśmy się z moim chłopakiem ja w ramach zabawy delkiatnie udeżyłam go dłonią w policzek a on się z tego powodu obraził i powiedział że ,,przepraszam" nie wystarczy i że chce wyjątkowych przeprosin

Prowokuje Cię.
W ogóle żaden problem, jak sie obraził to jego sprawa, a jak kocha to i tak wybaczy.
Shaunri - Czw 08 Lut, 2007 23:07
Temat postu:
Więc Alka, tak jak spytałem wcześniej:

Czy twoje poprzednie przeprosiny były szczere?
Alka - Pią 09 Lut, 2007 15:40
Temat postu:
Shaunri napisał/a:
Więc Alka, tak jak spytałem wcześniej:

Czy twoje poprzednie przeprosiny były szczere?

No pewnie że tak Exclamation
Shaunri - Pią 09 Lut, 2007 18:41
Temat postu:
Więc po co chcesz go przepraszać w jakiś specjalny sposób skoro to było TYLKO lekkie klepnięcie w twarz, a Ty przeprosiłaś go z głębi serca, całkiem szczerze?
Alka - Sob 17 Lut, 2007 11:09
Temat postu:
joasia1990 napisał/a:
sprobuj w walentynki. kup mu jakiegos misiaka, sliczna kartke z pieknym wyznaniem i przeprosinami Wink wydaje mi sie ze to taki szczegolny dzien w ktorym nawet uparciuchowi zmieknie serducho Wink

Dziękuje Exclamation Skożystałam z twojego pomusłu i... podziałało Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Very Happy Very Happy Smile Smile Razz Razz Razz Tezar znowu jesteśmy Very Happy szczęśliwą Very Happy i Love Love Love kochającą się Love Love Love parą Love Love Love Love Love Love Love Love Love Love
Tremere - Sob 17 Lut, 2007 11:24
Temat postu:
zaraz zejde, kochajaca sie para lat 12.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group